A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Реалізація соціальних проектів

Дата: 24.02.2020 14:46
Кількість переглядів: 696

Фото без опису21 лютого Тальнівщина, за сприяння народного депутата Андрія Стріхарського, отримала гуманітарну допомогу. Гуманітарний вантаж склав: 6 ліжок, 1 матрац, 9 мішків одягу для медпрацівників, 5 ящиків з одягом, 5 нових інвалідних візків, 3 тумбочки.

Так, Тальнівська центральна районна лікарня та Центр первинної медичної допомоги, відтепер мають у своєму розпорядженні необхідні меблі та речі, які значно полегшать роботу медперсоналу та умови реабілітації для пацієнтів. Це стало можливим завдяки активній позиції народного депутата України Андрія Стріхарського, який запустив механізм надходження гуманітарної допомоги в райони свого округу №196.

- Турбота про соціально незахищені верстви населення та реалізація соціальних проектів – один із пріоритетних напрямків діяльності органів виконавчої влади району, - відзначив голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал. – І дуже добре, що у такій благородній справі ми маємо підтримку народного депутата Андрія Стріхарського, який відразу відгукнувся на моє прохання допомогти у забезпеченні медичних закладів. Розуміння і співпраця народного депутата, його турбота про наш район вселяють надію на нашу подальшу плідну співпрацю.  

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування