A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Центр первинної медико-санітарної допомоги: презентація роботи

Дата: 24.02.2020 16:19
Кількість переглядів: 1381

22 лютого заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Тетяна Півторак, голова районної ради Валентина Любомська спільно з депутатом обласної ради Володимиром Копійченком побували з робочим візитом у Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Головний лікар Ганна Данилюк презентувала роботу оновленої реєстратури, ознайомила із усіма нововведеннями, які поліпшують якість надання медичних послуг.

Також провела невеличку екскурсію, під час якої продемонструвала переваги роботи нової та добре оснащеної лабораторії, відремонтованих кабінетів, у яких ведеться прийом маленьких пацієнтів. Поруч заплановано обладнати затишний куточок відпочинку для діток.

В ході обговорення робочих моментів та перспектив було відзначено, що кошти, виділені у минулому році з районного бюджету, Центром освоєно раціонально та з метою покращення умов надання населенню медичних послуг. Головний лікар висловила вдячність районному керівництву, органам місцевого самоврядування, депутатам за сприяння та підтримку.

Завдяки такій співпраці також вдалося подати проєкти на закупівлю автомобіля для Центру та проведення ремонту фасадів медамбулаторій у селах Онопріївка, Мошурів, Майданецьке за кошти державного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Підсумовуючи робочий візит, керівниками району було відзначено злагоджену роботу медичного персоналу та відчутне підвищення рівня надання медичних послуг.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування