A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із координаційної наради при голові райдержадміністрації

Дата: 02.03.2020 16:53
Кількість переглядів: 561

Фото без описуДругого березня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів координаційну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак, голови районної ради Валентини Любомської, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та інших територіальних органів виконавчої влади в районі.

У ході наради було підбито підсумки роботи за лютий, обговорено актуальні поточні питання та шляхи їх вирішення.

При цьому голова райдержадміністрації відзначив, що незважаючи на труднощі сьогодення, влада має мобілізувати зусилля, щодень виконуючи службові завдання, працюючи для людей.

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Валентина Олійник проінформувала про завершальний етап впорядкування та передачі в архів документів управління агропромислового та економічного розвитку, яке перебуває на стадії ліквідації, у зв'язку з реорганізацією райдержадміністрації. Також на часі питання підготовки та облаштування додаткового архівного сховища, оскільки діюче заповнене на 80%.

Представники первинної та вторинної ланок медицини району Валентина Калініченко і Тетяна Сандул проінформували про проведену роз'яснювальну роботу серед населення щодо попередження можливого інфікування коронавірусом. У медичних закладах проведено необхідні профілактичні заходи,  доведено до працівників алгоритм дій при поступленні хворих.

В.о. директора районної філії обласного Центру зайнятості Наталя Слободян поставила до відома, що на сьогодні на обліку перебуває 794 безробітних, з яких 500 осіб – сільське населення. За лютий було працевлаштовано 90 осіб, найближчим часом планується, що до 140 осіб  також підуть працювати на сезонні роботи у сільськогосподарський сектор. На разі у районній філії можуть запропонувати лише 10 вакансій.

Завідувач сектору культури, молоді і спорту Оксана Щербатюк повідомила про насичену програму заходів, зокрема, уже проходить Спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, змагання „Найспортивніше село“ та інші. Користуються популярністю у глядачів творчі звітні концерти сільських будинків культури, що відбуваються щонеділі у Тальнівському РБК. Також Оксана Миколаївна запросила усіх присутніх на концерт „Для Вас, жінки!“, що відбудеться 8 березня у РБК, о 14-00 годині.

Керівник апарату Леся Соловей звернула увагу колег, що триває останній місяць деклараційної кампанії. Також ознайомила із тижневим планом роботи райдержадміністрації.

За підсумками наради було дано ряд доручень та завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування