A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Конференція жителів Мошурівської громади

Дата: 06.03.2020 16:38
Кількість переглядів: 634

Фото без описуШостого березня у Мошурові відбулася конференція жителів села. У її роботі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, радник голови районної ради Олександр Дімітров та керівники служб району.

Сільський голова Наталя Пономаренко прозвітувала про роботу сільської ради та виконавчого комітету за минулий рік. Детально проаналізувала діяльність, зокрема наповнення та використання сільського бюджету, реалізацію сільських програм. Також відмітила, що спільними зусиллями вдалося ввійти у різні обласні проекти на умовах співфінансування із сільського бюджету, як ось -  купівля обладнання для комунального підприємства «Темп», що дуже важливо для життєдіяльності сільської громади. 

Доповнили звіт голови виступи керівників закладів соціальної сфери села.

Під час активного обговорення, селяни піднімали багато проблемних питань. Про реалізацію у районі другого етапу медичної реформи проінформувала заступник директора КНП «Тальнівська центральна районна лікарня» Валентина Калініченко. Радник голови районної ради Олександр Дімітров надав пояснення щодо перспектив реформи децентралізації. Багатьох жителів хвилювало питання доцільності укладання договорів на обслуговування газового обладнання, на що детально надав роз’яснення представник Тальнівського відділку газового господарства Микола Костирко.

Підсумовуючи актуальність піднятих питань, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак відзначила, що головою райдержадміністрації Олександром Цимбалом плануються виїзні прийоми у населені пункти району. Зокрема і в Мошурів, де спільно із відповідними фахівцями будуть більш конкретно розглянуті окремі питання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування