A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Ваучер – це шанс для роботодавців мати кваліфікований персонал

Дата: 13.03.2020 15:50
Кількість переглядів: 517

Однією з дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучера на навчання. Це реальний шанс, який надається особам певних категорій здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію вже за набутою професією. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал.

З метою виявлення громадян, які бажають у 2020 році підвищити свою кваліфікацію в.о. директора філії Наталія Слободян зустрілася з керівниками установ, які надають медичні та освітні послуги жителям району: заступником головного лікаря КНП «Тальнівська районна лікарня» Валентиною Калініченко, головним лікарем КНП « Тальнівський центр первинної медико – санітарної допомоги» Ганною Данилюк, начальником відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїсою Карман, начальником відділу освіти Тальнівської РДА Ларисою Коваль, директором центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради «Ми з майбутнім» Людмилою Павловою, директором Тальнівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сергієм Шпичаком.

В ході зустрічей обговорено питання щодо підвищення кваліфікації медичних працівників за рахунок ваучера, що дасть можливість зберегти кошти обласного та місцевих бюджетів. Розглянуто умови та порядок отримання ваучера.

Керівники зацікавилися пропозицією, тепер питання лише в документальному оформленні та підборі підходящих працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування