A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Роз’яснювальна робота продовжується…

Дата: 16.03.2020 15:00
Кількість переглядів: 340

Фото без описуНаступними у залученні до  проведення заходів (за дорученням Прем’єр-міністра України) щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин стали роботодавці, які працюють у сфері будівництва.

Так, 12 березня 2020 року в Тальнівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості проведена зустріч Головного Державного інспектора відділу нагляду в АПК та СКФ  Управління  Держпраці у Черкаської області та фахівців служби зайнятості з роботодавцями, які причетні до галузі будівництва  ( 8 учасників: 4 ФОП та 4 юридичні особи ).

Державний інспектор Василь Штанько наголосив на те, що трудові відносини повинні бути тільки легальні, необхідно піклуватись щодо підвищення рівня соціальної захищеності працівників, не нехтувати заходами та засобами, спрямованими на збереження життя, здоров’я і працездатність людини. « Це принесе користь як працівнику так і роботодавцю, бо людина від добра не тікає, а працює на результат» - сказав Василь Миколайович.

Тетяна Чубань, начальник відділу взаємодії з роботодавцями, розповіла присутнім про електронні сервіси служби зайнятості, заходи сприяння зайнятості населення та стимулювання роботодавців на створення нових робочих місць.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування