A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 17.03.2020 16:01
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису17 березня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів закрите засідання колегії райдержадміністрації за участю голови районної ради Валентини Любомської, заступника Тетяни Півторак.

На розгляд було винесено ряд питань: про стан виконання Програми соціально – економічного та культурного розвитку району за 2019 рік; про хід виконання районної програми профілактики та протидії злочинності на 2016-2020 роки; про порядок відшкодування витрат за надані послуги по перевезенню пільгових категорій громадян залізничним транспортом. За результатами розгляду було дано відповідні доручення. Питання також будуть винесені на розгляд сесії районної ради.

Найбільше уваги члени колегії приділили питанню про заходи щодо мінімізації ризиків поширення коронавірусу в районі.

Було вирішено створити оперативний штаб при райдержадміністрації для координації дій у надзвичайній ситуації.

Під час обговорення було відзначено, що органами влади та медичними закладами проводиться відповідна інформаційна робота, проте було прийнято рішення розширити інформування населення, зокрема щодо алгоритмів дій під час підозри на захворювання. Будуть замовлені тематичні плакати для розміщення у закладах, які працюють під час карантину, та листівки для розповсюдження серед населення (під кожну домівку).

Органам місцевого самоврядування рекомендовано відновити добровільні дружини для забезпечення на підвідомчих територіях дотримання громадянами умов карантину. А також співпрацювати з органами поліції у цьому напрямку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування