A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

В області на час карантину припиняють міжміські та міжобласні перевезення

Дата: 18.03.2020 10:16
Кількість переглядів: 445

В області на час карантину припиняють міжміські та міжобласні перевезення

Фото без опису

Регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні, а також перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення обмежують на Черкащині на час карантину починаючи з 12 год. 18 березня і до 3 квітня. Обмеження стосуються й громадського транспорту, де одночасно перевозитимуть до 10 пасажирів.

Такі обмеження ввів у дію Уряд для запобігання поширенню коронавірусної інфекції на виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС. Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Дмитро Ляшов, такі заходи мають на меті убезпечити людей від зараження й поширення коронавірусу.

– Завтра до 12 години автовокзали працюватимуть у штатному режимі, – пояснив він. – Опісля на автостанціях ПрАТ «Черкаське підприємство автобусних станцій» з 5 год. до 20 год. працюватиме черговий працівник. Продаж квитків здійснюватись не буде.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

До введення обмежень, на станціях пасажирських перевезень проводили регулярну дезінфекцію транспорту та приміщень, виконували всі належні санітарні заходи.

– Відзавтра ми посилюємо в області карантинні заходи, аби не допустити поширенню вірусу, – додав Дмитро Ляшов. – Всі зали очікування будуть закриті для відвідування громадян. На залізничних вокзалах каси працюватимуть декілька годин на добу, аби люди могли отримати відшкодування за невикористані квитки через відміну потягів. Водночас в приміщенні одночасно дозволяється перебування не більше 5-ти осіб. Повернення коштів передбачається стовідсоткове. Карантинні заходи, звісно ж, створюють незручності для кожного з нас, втім йдеться про збереження здоров’я. Тож, прошу з розумінням поставитися до обмежень та дотримуватись профілактичних заходів й уникати місць масового скупчення людей.

Нагадаємо, на Черкащині діє обласна «гаряча лінія» з питань коронавірусу. Вона діє в робочий час з 8:00 до 18:00 (окрім суботи та неділі) за номерами:
64-91-82
64-92-39

та цілодобово за телефонами :
0678093154
0504201356

Офіційні джерела інформації:

– читайте сайт МОЗ: https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov

– підписуйтесь на Телеграм-канал МОЗу «Коронавірус_інфо»: https://t.me/COVID19_Ukraine

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування