A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оперативний  штаб в дії: заходи щодо запобігання поширенню на  території району коронавірусу COVID-19

Дата: 20.03.2020 18:44
Кількість переглядів: 1222

З метою злагодженої та оперативної взаємодії органів влади та служб Фото без описурайону і міста 19 березня розпочав активну роботу оперативний штаб з питань запобігання поширенню на  території району коронавірусу COVID-19, створений при Тальнівській райдержадміністрації.

 

Головою штабу є голова райдержадміністрації Олександр Цимбал, співголови: голова районної ради Валентина Любомська, в.о. міського голови Василь Сідько, серед членів посадового складу: заступники голів, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та міської ради, медичних установ, районного управління Держпродспоживслужби та відділення поліції.

 

Фото без описуНа першому засіданні було прийнято ряд важливих рішень, які відразу були доведені до відповідальних осіб, за їх виконанням ведеться суворий контроль.

Зокрема, на території району та міста вирішено:

1. Припинити роботу ринків на території Тальнівського району з 20.03.2020 до закінчення терміну карантину та забезпечити контроль за дотриманням даного рішення.

2. Організувати роботу місцевих громадських об’єднань з метою охорони громадського порядку і забезпечення на підвідомчих територіях дотримання громадянами режиму карантину.

3. Припинити рух транспорту, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах, з 20.03.2020.

4. Провести роз’яснювальну роботу із особами, які прибули на територію населених пунктів району з інших країн щодо дотримання ними режиму карантину.

5. Посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу у друкованих ЗМІ, соціальних мережах та на дошках оголошень щодо профілактики розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19.

6. Визначити відповідальних членів Оперативного штабу з питань запобігання поширенню на території району коронавірусу COVID-19за координацію роботи з сільськими радами.

 

Усі пункти є обов’язковими до виконання і відразу вступили в силу.

Органами влади району постійно проводиться моніторинг за виконанням, забезпечується вчасне  реагування на виконання завдань вищестоящих органів.

 

Також 19 березня керівництво  району, члени оперативного штабу та сільські голови взяли участь в обласній нараді у режимі селекторного зв’язку з питань запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Тальнівська райдержадміністрація та оперативний штаб вживають усіх необхідних заходів, готові реагувати на нові виклики заради безпеки жителів району.

 

Але результат у даному випадку можливий тільки за умови розуміння усіх громадян, чіткого дотримання карантину, усвідомлення власної відповідальності за своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

 

Особливо уважними потрібно бути особам, які повернулися з-за кордону, де зафіксовані випадки зараження  COVID-19.

 

Уся необхідна інформація щодо заходів по запобіганню поширення коронавірусу COVID-19, поради та рекомендації дотримання умов карантину, особистої гігієни, алгоритми дій при підозрі на захворювання, розміщена на офіційному сайті райдержадміністрації, на сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Дбаймо один про одного! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування