A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Звернення голови Тальнівської райдержадміністрації Олександра Цимбала

Дата: 20.04.2020 15:00
Кількість переглядів: 280

Дорогі жителі Тальнівщини!

Фото без описуЗ нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть мої найкращі вітання і побажання Божого благословення, миру, здоров'я і добробуту! Від щирого серця зичу, дорогі мої земляки, щоб переможний дух надії, радості і всепрощення і надалі супроводжували вас і ваші родини, додавав сили та енергію, наснагу для добрих справ на благо рідного краю!

 

Цього року до традиційного почуття Великодньої радості додалося ще й відчуття особливої відповідальності, зумовленої відзначенням свята в умовах масового поширення епідемії коронавірусу.

 

Ми маємо зробити все, аби не дати вірусу завдати трагічних втрат для Тальнівщини.

Звертаюся до всіх тальнівців з проханням максимально дотримуватися офіційно запроваджених Урядом України правил карантину, аби не наражати себе і своїх близьких на небезпеку.

Поважаючи ваші релігійні погляди та родинні традиції, дорогі мої земляки, рекомендую відсвяткувати Великдень вдома.

 

Як сказав Митрополит Київський і всієї України Епіфаній: „Коли зараз ми залишаємося у своїх оселях, то це не через слабкість, а через силу нашої віри, бо тим самим ми подаємо приклад нашим ближнім, що ми турбуємося про них, і свідчимо, що наші оселі також є місцем молитви. Коли ми закликаємо Бога в нашому домі – Він почує нас. Тим паче, завдяки досягненням людського прогресу, ми можемо спілкуватися і на відстані, і цю можливість також використовуємо.

 

Жодна пандемія не може зменшити великої радості, яку несе в кожну родину величний день Господнього Воскресіння! На Великодні свята залишаємося вдома, щоб врятувати свої родини. Будьмо всі здорові!

 

Хай у це світле Свято воскреснуть усі наші сподівання! Адже Великдень дає нам упевненість в тому, що спільними зусиллями можна здолати усі труднощі та небезпеки.

 

Бажаю всім нам віри, терпіння та взаєморозуміння!

 

Із повагою

голова Тальнівської райдержадміністрації  Олександр Цимбал

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування