A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Про додаткові протиепідеміологічні заходи на період Великодніх свят та у поминальні дні

Дата: 17.04.2020 19:11
Кількість переглядів: 1207

17 квітня відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Олександра Цимбала. Голова Тальнівської райдержадміністрації відзначив, що в районі вживаються всі необхідні заходи щодо недопущення поширення короновірусної інфекції, проте під час Великодніх свят потрібно посилювати увагу усім відповідальним службам.

Зокрема Олександр Євгенійович проінформував про вимоги  постанови Головного державного санітарного лікаря України від 16.04.2020 року № 10  та  постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, зі змінами, щодо проведення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, особливо в період вихідних та святкових днів.

За результатами обговорення, комісією було прийнято ряд рішень щодо додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів.

 

Після засідання до Тальнівської райдержадміністрації з Черкаської облдержадміністрації надійшов Протокол № 19 регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 квітня 2020 року, яким „тимчасово, у період з 13 год. 00 хв. 18 квітня до 6 год. 00 хв. 21 квітня 2020 року, ЗАБОРОНИТИ на території Черкаської області проведення за участі громадян релігійних заходів (богослужінь, молебнів, релігійних обрядів, церемоній, тощо) у культових будівлях, на власних та прилеглих територіях. Допускається проведення священослужителями релігійних заходів (богослужінь, молебнів, релігійних обрядів, церемоній, тощо) у культових будівлях без присутності громадян за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів“.

 

Протокол № 19 додається

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування