A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Світлій пам’яті Петра Григоровича Каракулі

Дата: 21.04.2020 11:58
Кількість переглядів: 253

21 квітня 2020 року виповнилося б 72 роки відомому тальнівському волонтеру, громадському активісту Петру Григоровичу Каракулі, який відійшов у вічність 19 червня 2015 року.

 Все життя Петро Григорович мріяв про вільну сильну Українську державу. Таку хотів залишити дітям та онукам. За це боровся до останнього дня життя, до останнього подиху.

Ще за радянських часів він був дисидентом. Попри все, вірив, що таки настане краще життя для України і не боявся висловлювати свої думки вголос. Все життя відстоював правду. Петро Каракуля брав активну участь у Революції Гідності. У 67 років Петро Григорович  очолив Тальнівське районне громадське формування «Народна самооборона». З перших днів війни на Сході займався відправкою гуманітарної допомоги у зону АТО для наших бійців. Часто супроводжував вантаж особисто.

Петро Григорович не боявся небезпек, дивився їм прямо у вічі, не лякався ворогів, не відступав перед труднощами. Він був готовий боронити рідну землю до кінця, бо любив її безмежно. Здавалося, він здатний здолати все. Але тяжка хвороба виявилася підступною. Петро Григорович пішов з життя, залишивши про себе світлі спогади рідних, друзів, побратимів, усіх, хто його знав…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування