A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 21.04.2020 15:48
Кількість переглядів: 663

Фото без опису21 квітня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів закрите засідання колегії райдержадміністрації.

Про хід виконання районного бюджету за І квартал 2020 року проінформувала заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Балка.

Вона відзначила, що за за січень-березень 2020 року власні доходи  місцевих бюджетів району становили 19 191,6 тис.грн., що  4,8 відс., або на 878,9 тис.грн.  більше, ніж за відповідний період минулого року.

  Затверджені радами завдання з власних надходжень до загального фонду виконано на 113,1 відс., понад план надійшло 1 993,1 тис.грн.

 Не забезпечили виконання затверджених показників 3 сільські ради на загальну суму 462,2 тис.грн.

Фото без описуВ ході обговорення членами колегії було наголошено на  необхідності постійного аналізу резервів надходжень до бюджету та роботі по його наповненню. Також було відзначено про недопустимість стимулюючих виплат в окремих галузях, враховуючи дефіцит районного бюджету.

Про хід виконання рішення Тальнівської районної ради від 26.02.2010 № 27-2 „Про районну програму „Питна вода Тальнівщини“ на 2010-2020 роки“, із змінами проінформував начальник  відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації Віталій Захарчук.  Він відзначив, що, незважаючи на заходи, які щороку проводяться, проблемою залишається покращення якості питної води та прийняття на баланс органів місцевого самоврядування водопровідних мереж. 

Враховуючи надані пропозиції,  головою райдержадміністрації  було дано ряд доручень та завдань по розглянутих питаннях.

Підсумовуючи, Олександр Цимбал наголосив на важливості тісної співпраці та взаєморозуміння виконавчої гілки влади району із органами місцевого самоврядування, бізнесом та підприємництвом.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування