A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Пам'ять вічна… Вона робить нас сильнішими!

Дата: 08.05.2020 15:03
Кількість переглядів: 369

Фото без описуТравневі дні вкотре нагадують нам про безсмертний подвиг, про самопожертву та відвагу ветеранів Другої Світової війни.

У літопис великої Перемоги навічно вписані імена тисяч і тисяч славних синів і дочок України. Воювали вони на різних фронтах, виборюючи Перемогу – одну на всіх. Багато хто загинув під час визволення нашої землі.

Історія визволення України, як і всієї війни, писалася доблестю і самопожертвою воїнів, серед яких сотні наших земляків-тальнівчан.

Як би не змінювалося життя, скільки б літ не минуло – але подвиг захисників нетлінний, навік залишиться прикладом героїзму і любові до рідної землі.

Ми віддаємо шану героям війни.

Ми пам'ятаємо…

День пам’яті та примирення в Україні.

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ці дні – як одвічна пересторога.

НІКОЛИ ЗНОВУ…

Вшановуючи подвиг ветеранів,  8 травня керівники району, міста та представники громадських організацій поклали квіти та пам'ятні вінки до Пагорба Слави та обеліску Невідомому Солдату у місті Тальному.

Хвилиною мовчання вшановано усіх, хто віддав життя за Україну.

…Відходять  у вічність ветерани Другої світової війни, все менше залишається серед нас свідків тих трагічних подій. Та живою навік буде память про них, про їхню самопожертву, про їхню любов, їхній патріотизм і безцінний подвиг. А ще переданий від них дарунок - величезна віра і надія у майбутнє, прагнення захищати і відстоювати, будувати власними руками мирне сьогодення. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування