A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Проводимо карантин з користю!

Дата: 19.05.2020 08:57
Кількість переглядів: 415

Фото без описуШановні друзі! Психологи застерігають, що під час карантину можна вдатися до режиму «лінивця», а отже, щоб так не сталося, пропонуємо окрім навчання та відпочинку, користуватися онлайн можливостями служби зайнятості для пізнання себе.

Хочемо нагадати, що Вільям Шекспір написав свою п’єсу «Король Лір» перебуваючи на карантині через поширення інфекційної хвороби «чуми».

Час – наш найцінніший ресурс, тож не варто витрачати його тільки для навчання та гаяти його на ігри, перегляд фільмів в інтернеті, спілкування в соціальних мережах. Інвестуйте час в читання, нові знання і творчі захоплення. Використовуйте необмежені ресурси безкоштовних онлайн можливостей.

Фото без описуСьогодні, служба зайнятості пропонує учням 9-11 класів звернути увагу на сервіс– «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри» (profi.dcz.gov.ua), на якому можна пройти тестування і визначити рівень власних професійних інтересів, інтелекту та особистісні схильності до певного виду професійної діяльності.

Крім того, дана платформа буде корисною тим, хто вирішив змінити професію та допоможе виявити схильності до провадження підприємницької діяльності. Тут, ви дізнаєтеся про свої професійні інтереси та психологічні особливості.

Завдяки сервісу можна пройти тестування в онлайн форматі і отримати певні рекомендації щодо вибору майбутньої професії.

Для того, щоб краще дізнатись про свої професійні якості та нахили радимо пройти повний курс профдіагностичного тестування. Після проходження тестування Ви отримаєте повноцінний звіт щодо власних професійних особливостей.

Щоб пройти курс профдіагностичного тестування достатньо зв’язатися з фахівцем з профорієнтації центру зайнятості (під час карантину це зручно буде зробити засобами телефонної, або електронної комунікації) та повідомити про своє бажання і отримати код доступу.

Для реєстрації потрібно: прізвище, ім’я, по-батькові, дата народження (не молодше 14 років) та адреса проживання.

Проаналізувати отримані результати можна самостійно, звернувшись до фахівців з профорієнтації центру зайнятості (в період карантину дистанційно).

За додатковою консультацією фахівців Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ звертатись за телефоном гарячої лінії: (04731) 3-04-79.

Сподіваємось, що вільний час у період карантину, буде проведений з користю для Вас!

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування