A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

В області проведуть заходи з нагоди перепоховання Тараса Шевченка онлайн

Дата: 22.05.2020 10:16
Кількість переглядів: 352

В області проведуть заходи з нагоди перепоховання Тараса Шевченка онлайн

Автор  

Заходи з нагоди відзначення 159-ї річниці з дня перепоховання Тараса Шевченка відбудуться 22 травня на Черкащині. У зв’язку з карантинними обмеженнями, вони відбудуться онлайн.

Зокрема, запрошуємо завітати на віртуальні читання з майстрами слова, бібліотекарями, читачами «Звучать Шевченкові слова» (або за цим посиланням) до КЗ «Обласна бібліотека для дітей» Черкаської обласної ради.

У Черкаському обласному краєзнавчому музеї відбудеться онлайн-презентація «Загадковий Шевченко: пам’ятки історії та архітектури у творчості Кобзаря», а також онлайн-виставка «Шевченкіана заслуженого художника України Миколи Теліженка».

Черкаська обласна універсальна наукова бібліотека імені Тараса Шевченка кличе на віртуальну виставку «І на гору Чернечу нас дороги ведуть…».

Онлайн-проект«Лауреати Національної премії України імені Тараса Григоровича Шевченка (з фондової колекції Черкаського обласного художнього музею)» та «Шевченкіана у фондовій колекції Черкаського обласного художнього музею» відбудеться в Черкаському художньому музеї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування