A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Низький уклін вам, дорогі ветерани!

Дата: 22.05.2020 13:49
Кількість переглядів: 543

Фото без описуСпогади не відлітають, як, у вирій журавлі. Надто болючі вони і гіркі. Із плином часу, рік за роком, все ятрять душі стареньким ветеранам…

 

Сьогодні на Тальнівщині проживає шість ветеранів – учасників бойових дій та партизанського руху у роки Другої світової війни.

Це Михайло Довжук, Леонтій Костенко із Тального; Григорій Івченко (Гордашівка), Олександр Тимошенко (Лоташеве), Микола Кожура (Шаулиха), Марія Юрпольська із Романівки.

Фото без описуЇм так потрібна наша увага і турбота. Щодень, повсякчас. Особливо чекають вони гостей у травневі дні, коли найбільше хочеться поділитися пережитим. Бо в кожного - своя особлива історія, сповнена болю і надії, мудрості і тепла.

Цьогоріч життя внесло певні корективи і у відзначення 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні.  

Та нагороди дочекалися своїх героїв.

Фото без описуГолова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал та голова районної ради Валентина Любомська спільно із сільськими головами відвідали ветеранів - жителів сіл району: Олександра Тимошенка, Миколу Кожуру, Марію Юрпольську.  Щиро подякували за їхню мужність та відвагу, побажали міцного здоров'я. Вручили нагороди - Знак народної пошани "За бойові заслуги. 75 років Перемоги над нацизмом".  А також - подарунки за Фото без описусприяння народних депутатів.

Честь і слава вам, дорогі наші ветерани, глибока вдячність і низький уклін!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування