A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Інформаційний вебінар для безробітних Тальнівщини

Дата: 26.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 653

Фото без описуУ зв’язку з карантинними обмеженнями інформаційні вебінари є єдиною можливістю спілкування фахівців з групами безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Так 22 травня 2020 року фахівці Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за допомогою zoom-зв’язку організували інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості. На захід були запрошені 7 осіб, які набули статус безробітного під час карантину.

Під час зв’язку з безробітними фахівець з профорієнтації районної філії проінформувала безробітних про особливості взаємодії фахівців служби зайнятості з клієнтами на період карантину, основними послугами служби зайнятості, умовами їх отримання та станом регіонального ринку праці.

Учасникам вебінару презентовано інформацію про роботу освітніх та профорієнтаційних електронних сервісів служби зайнятості: «Моя професія: консультаційна мережа», «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри», «Електронний кабінет безробітного» та інше.

Крім того, учасників ознайомили з Освітнім порталом Державної служби зайнятості https://skills.dcz.gov.ua, який допоможе безробітним дізнатися про професії, які затребувані на ринку праці, навчитися складати власне резюме і підготуватися до співбесіди з роботодавцем.

На завершення вебінару, усі учасники задавали питання, що їх цікавили та отримали вичерпні відповіді на них.

Тальнівська районна філія Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування