A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Привітання голови Тальнівської райдержадміністрації

Дата: 29.05.2020 15:50
Кількість переглядів: 308

Фото без описуШановні учні, батьки, педагогічні працівники!

Вітаю вас із успішним завершенням навчального року.

На жаль, через карантин, який спричинила пандемія коронавірусу, цьогоріч ми не можемо провести традиційні урочисті лінійки на шкільних подвір’ях і відзначаємо Свято Останнього дзвоника в режимі онлайн. Та від цього свято стає ще більш значимим для кожного з нас.

Адже всім довелося попрацювати як ніколи. Два з половиною місяці дистанційного навчання стали справжнім випробуванням не тільки для учнів та вчителів, але і для батьків. Проте всі успішно впоралися. Учні навчилися самостійно опрацьовувати матеріал, учителі - створювати відеоуроки, вести заняття на онлайн-платформах. Батьки брали активну участь у навчальному процесі, забезпечивши своєрідний місточок між дітьми та вчителями. Це місточок не лише знань, а й взаєморозуміння, командної праці, наполегливості, дружніх стосунків та взаємопідтримки.

Тому сьогоднішнє свято – наше спільне досягнення і спільна перемога.  Я дякую педагогам за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість.

 

 З радістю звертаюся до учнів!

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення.

 Я впевнений, школа дала вам багато знань, навичок і доброго життєвого досвіду, який тепер ви будете удосконалювати самостійно. Ці знання обов’язково стануть вам у нагоді. І кожен з вас зможе гідно приймати виклики дорослого життя, у якому щодня доводиться робити вибір, відстоювати власні переконання та відповідати за прийняті рішення. Я бажаю вам впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.

Дорогі мої земляки!

 Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Ми отримали новий досвід, навчилися спільно долати труднощі. Ми подаємо гарний приклад нашим дітям.

І в переддень літа, вітаю усіх зі ще одним святом – Днем захисту дітей, який ми традиційно відзначаємо 1 червня. Миру нам усім, удачі, завзяття та успіхів на нашій щедрій Тальнівській землі!

Із повагою

голова Тальнівської райдержадміністрації  Олександр Цимбал


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування