A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Тальнівська центральна районна лікарня отримала рекордний вантаж гуманітарної допомоги

Дата: 03.06.2020 16:54
Кількість переглядів: 277

Фото без описуНародний депутат України Сергій Нагорняк спільно із компанією НАК «Нафтогаз України» привезли для 6 районних лікарень 199 виборчого округу гуманітарну допомогу для подолання пандемії Covid-19. Відтак, нині кожна районна лікарня забезпечена респіраторами бук-3 FFP3, костюмами біологічного захисту, захисними масками, окулярами, рукавичками, антисептиками та іншими товарами захисту. Загальна вартість гуманітарного вантажу для лікарень округу – понад 2 млн 200 тис. грн, кожен медичний  заклад отримав допомоги на 387 тис. грн.

Головний лікар КНП «Тальнівська районна центральна лікарня» Олег Солодько зазначив, що для його медичного закладу це надважлива допомога.

«Ми просто шоковані! Таку велику допомогу засобів лікарського захисту нам ще ніхто не передавав! На жаль, про такі маленькі лікарні часто забувають «нагорі» і даремно, адже у нас вже також є проліковані випадки захворюваності на коронавірус. Тому скажу з упевненістю: ця допомога нам дуже необхідна!» – зауважив Олег Солодько.

Сергій Нагорняк своєю чергою підтверджує слова головного лікаря та розповів, що за словами провідних вірусологів країни, COVID-19 в Україні ще не подолано, тому ця допомога для медзакладів є необхідністю.

«Вдячний партнерам з НАК «Нафтогаз України» за спільно зроблену хорошу справу та сподіваюся, що ці речі допоможуть нашим лікарям виконувати свою роботу безпечніше», – наголосив Сергій Володимирович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування