A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Пряма мова. Дмитро Ляшов про ремонти на дорогах місцевого значення

Дата: 04.06.2020 08:27
Кількість переглядів: 256

Пряма мова. Дмитро Ляшов про ремонти на дорогах місцевого значення

Автор  

– Ми входимо в активний етап ремонту й утримання місцевих доріг. Цьогоріч ми ухвалили достатньо неординарне рішення – поділити область на дві частини та провести за цими ділянками великі амбітні тендери. Що вже й зробили на понад 171 млн грн.

Так, експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них по Монастирищенському, Христинівському, Уманському, Тальнівському, Маньківському, Жашківському, Лисянському, Звенигородському, Шполянському та Катеринопільському районах буде проводити ТОВ «КОМФОРТ БУД СЕРВІС».

По Городищенському, Драбівському, Золотоніському, Кам’янському, Канівському, Корсунь-Шевченківському, Смілянському, Черкаському, Чигиринському та Чорнобаївському районах працюватиме ПП «Дорстрой».

Це – поки безпрецедентний досвід для Черкаської області з проведення таких масштабний за фінансуванням тендерів. Зрозуміло, що до підрядників буде прикована неабияка увага як з нашого боку, так і з боку громадськості.

Мав особисту зустріч з переможцями. Це як уже відома компанія на Черкащині, так і достатньо новий гравець на цьому ринку. Основні вимоги до них – дотримання строків робіт та якість. Нам важливо швидко та в межах наявного фінансування відновити дорожнє покриття.

Значний обсяг передбаченого на ремонт доріг фінансування спрямуємо передовсім на ямковий ремонт, аби забезпечити проїздність місцевими дорогами. Адже люди найбільше відчувають на собі й своїх автомобілях їхню якість. Втім капітальне відновлення дорожнього полотна теж передбачене.

Водночас переконаний, що виконання цих робіт необхідно проводити у взаємодії перш за все з органами місцевого самоврядування. Ми орієнтуватимемося насамперед на їхню оцінку якості проведених ремонтів.

Сподіваємося на технічність, розумну економність та особисту відповідальність підрядників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування