A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

"Для донечки тато - то перше кохання, для сина  - то перший герой"

Дата: 18.06.2020 16:09
Кількість переглядів: 1229

АвторТальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості

Фото без описуБатьківство – одне з найскладніших завдань у світі. Воно вимагає постійного навчання, самовдосконалення, іноді самопожертви. Щоб виростити вихованих і відповідальних дітей, батькам треба бути готовими інвестувати багато часу, терпіння й енергії, а найважливіше бути гарним прикладом для своєї дитини. Бо, що не кажіть, а твердження «Не виховуйте дітей, все одно вони будуть схожі на Вас» є виправданим.

Сьогодні, у міжнародний день батька хочемо коротко розповісти історію життя – колишнього безробітного Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ, тата 2-х діток Віталія Бабія.

«На момент втрати роботи, я був єдиним годувальником у сім’ї, оскільки дружина на той час перебувала у відпустці по догляду за дитиною. Розуміючи всю серйозність ситуації та будучи відповідальним батьком одразу звернувся до служби зайнятості, аби знайти роботу, оскільки самостійно цього зробити не вдалося», – розповідає Віталій.

Допомогти чоловікові з працевлаштуванням взялись спеціалісти Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ, оскільки Віталій мав досить престижну в Україні, але не часто затребувану на місцевому ринку професію «Юрист».

Під час спілкування з фахівцями центру та відвідування семінарів з’ясувалось, що чоловік активний, наполегливий, цілеспрямований та має надзвичайно гарну рису «завжди досягати поставлених цілей». На час звернення він мав досвід роботи державного реєстратора і юриста та все ж мав величезне бажання продовжувати свій професійний шлях саме у юридичному напрямку.

Результат не змусив чекати себе довго, в підприємстві ТОВ «Урочище Журавське», з’явилась актуальна вакансія «Юрист». Віталій успішно пройшов співбесіду, тому одразу отримав постійне місце роботи.

Однак, у чоловіка була давня ціль мати можливість передати набуті знання та досвід дітям. Бути їм гарним наставником не лише як батько, але й у професійній сфері.

Разом із дружиною Наталією подружжя виховує 13 річного сина Владислава та 4 річну донечку Софійку. Софійка ще маленька, та поки відвідує дитячий садочок і про майбутню професію ще не думає. Владик, розуміючи всю відповідальність «старшого сина та брата» гарно навчається, активно цікавиться вивченням історії, показує успіхи у занятті боксом. Вже зараз його цікавить робота тата, та каже, що мріє стати юристом як він.

На досягнутому пан Віталій не зупиняється, каже: «Ми завжди повинні бути на крок попереду від своїх колег та конкурентів». Після подання документів до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Черкаської області на складання іспиту для набуття права на заняття адвокатською діяльністю у вересні 2019 року після успішного складання кваліфікаційного іспиту та проходження стажування отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю. На цей час чоловік здійснює приватну юридичну практику, спеціалізується на веденні цивільних, господарських та Фото без описуадміністративних справ.

«Моя родина – найголовніше у моєму житті і я буду робити все можливе і неможливе, аби вони були щасливими, - говорить Віталій. - Маючи нагоду хочу привітати усіх чоловіків, що носять почесне звання ТАТО з «професійним» святом. Бажаю бути мудрими, розумними і завжди пам’ятати, що одного дня Ваш син послідує Вашому прикладу, а не Вашим порадам».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування