A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щирі вітання працівникам медичної галузі!

Дата: 19.06.2020 15:54
Кількість переглядів: 1366

Фото без описуТрадиційно, у третю неділю червня, ми висловлюємо вдячність працівникам медичної галузі, вітаємо їх з професійним святом.

Сьогодні, як ніколи, відчуваємо важливість професії людей у білих халатах. Які, попри всі труднощі та виклики сьогодення залишаються відданими своїй справі, дарують людям найцінніший скарб – здоров'я.

З нагоди професійного свята голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал та голова районної ради Валентина Любомська відвідали КНП „Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги“ та КНП "Тальнівська центральна районна лікарня". Від імені громади району привітали лікарів зі святом, подякували за сумлінну працю та побажали міцного здоров'я, вдячності від людей та задоволення від праці. Керівники району нагородили Почесною грамотою Черкаської облдержадміністрації:

- завідувача Тальнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, лікаря загальної практики-сімейного лікаря КНП Тальнівський ЦПМСД“ Піддубну Наталію Іванівну;

- завідувача хірургічним відділенням з травматологічними ліжками, лікаря-хірурга КНП Тальнівської центральної районної лікарні Михайленка Василя Володимировича.

Почесною грамотою Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради за сумлінну працю в галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника нагороджено:

- Ткаченко Аліну Василівну - лікаря-дерматовенеролога КНП Тальнівської центральної районної лікарні;

- Івченко Людмилу Василівну – старшу медичну сестру терапевтичного відділення з неврологічними ліжками та інфекційними палатами КНП Тальнівської центральної районної лікарні;

- Бугу Тетяну Вікторівну, головну медичну сестру КНП „Тальнівський ЦПМСД“.

Оголошено Подяку Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради фельдшеру Кривоколінської АЗПСМ Грядюжкіній Ользі Миколаївні  за високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня медичного працівника.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування