A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Бджолярам Черкащини надали методичні рекомендації для нарахування субвенції

Дата: 02.07.2020 20:17
Кількість переглядів: 295

Бджолярам Черкащини надали методичні рекомендації для нарахування субвенції

Автор  

Фото без описуПорядок використання коштів для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції визначений постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395.

Зокрема за п 7 абзацу 2, для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної міської ради або ради об’єднаної територіальної громади.

Приміром, власник пасіки проживає в м. Ватутіно, а місце розташування пасіки в с. Юрківка Звенигородського району  . В даному випадку реєстрація пасіки буде проводитися сільською радою с. Юрківка та подання документів для нарахування дотації за утримання бджолосімей буде здійснюватися до сільської ради с. Юрківка.

За п 7 абзац 10, довідку, видану органом місцевого самоврядування про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи-підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

У зв’язку з відсутністю звітування про наявність бджолосімей остання звітна дата вважається дата подання документів до органу самоврядування  для нарахування дотації за утримання бджолосімей.

Для підтвердження достовірності  кількості бджолосімей поданих в документах рекомендовано органу самоврядування утворити комісію та провести обстеження пасік про що скласти АКТ обстеження.

Як оформити документи дивіться у довідці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування