A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 03.07.2020

Дата: 03.07.2020 16:59
Кількість переглядів: 528

Фото без описуСьгодні голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Протокол засідання додається.

 

ПРОТОКОЛ   № 19

ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ  КОМІСІЇ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ  ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від  “03”  липня  2020 року

Головував: Голова комісії Цимбал О.Є.

Присутні :  члени комісії (за окремим списком).

Запрошені: (за окремим списком).

 Про заходи щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19

Слухали Цимбала О.Є. (голову райдержадміністрації, голову комісії), який поінформував, що до районної державної адміністрації надійшло ряд листів.

А саме:

  1. Про заходи щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом  COVID-19.

(Протоколи № 32 від 25.06.2020 та № 33 від 01.07.2020 засідань регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Черкаської ОДА)

    2. Про розгляд листа начальника управління соціального   захисту  населення Тальнівської районної державної адміністрації (від 30.06.2020 №768) щодо надання дозволу на відновлення  роботи Центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради "Ми з майбутнім".

        3. Різне.

 

Відповідно  змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 25.06.2020 № 522, які передбачають:

діяльність кінотеатрів з 2 липня 2020 р. з наповненістю кінозалів не більше 50 відсотків місць у кожному окремому кінозалі;

обмеження часу роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години.

Враховуючи рішення   регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Черкаської ОДА (Протоколи № 32 від 25.06.2020 та № 33 від 01.07.2020),

 Комісія вирішила:

    1. Міському та сільським головам, структурним підрозділам райдержадміністрації, територіальним підрозділам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ та організацій у своїй діяльності керуватися положеннями, передбаченими постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 зі змінами,  постановами Головного державного санітарного лікаря України та рішеннями регіональної і районної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки   на надзвичайних ситуацій.

  2. Рекомендувати міському та сільським головам обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години.

 3. Врахувавши акт комісійної перевірки готовності Центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради "Ми з майбутнім" Тальнівському управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації відновити роботу Центру за умови за умови дотримання санітарних та протиепідемічних вимог.

 4. Тальнівському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, Тальнівському  відділенню поліції  Звенигородського відділу поліції ГУНП  у Черкаській області, міському голові спільно з відділом містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Тальнівської районної державної адміністрації з метою контролю за дотриманням карантинних обмежень проводити спільні профілактичні відпрацювання ринків, торгівельних закладів, об’єктів надання сфери послуг, розважальних закладів, підприємств-перевізників та інших суб’єктів господарювання, а саме стосовно дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті.

(Комісія утворена рішенням районної комісії з питань ТЕБ та НС від 30.04.2020. Протокол № 11).

   5. Міському та сільським головам, Тальнівському  відділенню поліції  Звенигородського відділу поліції ГУНП  у Черкаській області, Тальнівському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області забезпечити проведення роз’яснювальної роботи серед населення та контролю за дотриманням санітарних та протиепідемічних правил в період карантину.

  6. Контроль за виконанням протокольного рішення залишаю за собою та покладаю на начальника Тальнівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Галицьку Н.В., начальника Тальнівського  відділення поліції  Звенигородського відділу поліції ГУНП  у Черкаській області Гірника В.В. та завідувача сектору з питань цивільного захисту, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації Копернака С.О.

 

  Голова комісії                                                                      Олександр ЦИМБАЛ       

 

  Секретар комісії                                                                              Сергій КОПЕРНАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування