A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання щотижневої координаційної наради при голові райдержадміністрації. 06.07.2020

Дата: 06.07.2020 15:58
Кількість переглядів: 379

Фото без описуШостого липня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів координаційну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак, представників районної ради, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та інших територіальних органів виконавчої влади в районі.

Перед початком роботи Олександр Цимбал привітав директора-головного лікаря КНП «Тальнівська ЦРЛ» Олега Солодька з нагоди дня народження.

 

У ході наради було проаналізовано роботу різних галузей району, обговорено актуальні поточні питання та шляхи їх вирішення.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталя Шпичак проінформувала про хід виконання розпорядження райдержадміністрації від 27.04.2020 №69 «Про стан виконання районного бюджету за І квартал 2020 року та завдання з його виконання у ІІ кварталі 2020 року».

Завідувач сектору з цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації Сергій Копернак прозвітував про роботу Центру надання допомоги учасникам АТО.

 

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району проінформували про фактичний стан справ по галузях району.

 

Керівник апарату Леся Соловей ознайомила із тижневим планом роботи райдержадміністрації.

 

За підсумками наради було дано ряд доручень та завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування