A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Особистий прийом у Зеленькові

Дата: 08.07.2020 15:48
Кількість переглядів: 499

Фото без описуВосьмого липня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів виїзний особистий прийом громадян у селі Зеленькові.

Сільський голова Валентина Деркач розповіла про роботу, яка проводиться щодо пошуку резервів наповнення сільського бюджету, про результати співпраці із місцевими виробниками, орендарями.

Попри труднощі з виконанням завдань місцевого бюджету, виконком сільської ради по можливості долучається до вирішення соціальних проблем.

Найбільше жителів Зеленькова турбує питання ремонту доріг місцевого значення.

Олександр Цимбал відзначив, що ділянку дороги 0241402 Т-24-15 Тальне-Кам'янече-Нерубайка-Голованівськ-Ульянівка  (с.Майданецьке – с. Вишнопіль), яка пролягає безпосередньо через Зеленьків, буде відремонтовано найближчими днями, уже проводяться дорожні ремонтні роботи на інших ділянках цієї автодороги. Субпідрядна організація «Будівельне управління №77» м. Черкаси виконує наразі дрібний поточний ремонт. Але уже зараз відповідальні спеціалісти райдержадміністрації спільно із представниками Служби автомобільних доріг Черкаської області проводить інспектування цього відрізку дороги з метою подальшого його включення у реєстр на капітальний ремонт.

Житель Зеленькова, ветеран сільськогосподарської галузі Анатолій Кравчук звернувся до голови райдержадміністрації з приводу вирішення питання ремонту покрівлі на приміщенні будинку культури, який є важливим об'єктом інфраструктури села.

Олександр Євгенійович відзначив, що бере це питання під особистий контроль. Комісійно буде здійснено обстеження цього об'єкта та складено відповідний  акт, на основі якого надалі плануватимуться відповідні заходи, зокрема, щодо залучення додаткових джерел фінансування ремонтних робіт, пошук спонсорів тощо.

Підсумовуючи робочий візит, Олександр Цимбал підкреслив важливість співпраці при вирішенні будь-яких проблем. Вирішити все і відразу неможливо, особливо у нинішній скрутний час, у період дії карантинних заходів, коли місцеві бюджети втрачають значні надходження. Проте розуміння та вміння знаходити компроміси завжди наближають до бажаних результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування