A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оновлення Тальнівщини у рамках програми #Великебудівництво. Робочий візит обласного керівництва

Дата: 13.07.2020 11:17
Кількість переглядів: 299

Фото без описуДесятого липня Тальнівщину з робочим візитом відвідали перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Дмитро Ляшов та директор Департаменту будівництва облдержадміністрації Роман Бохін.

Мета візиту – інспекція об'єктів, які увійшли до переліку програми Президента України #Великебудівництво.

Обласне керівництво зустріли голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал спільно із начальником відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації  Віталієм Захарчуком.

Під час ділової розмови було відзначено, що місцева влада максимально сприяє проведенню ремонтних робіт у рамках державного проєкту. Співпрацює з органами місцевого самоврядування та бізнесом району задля вирішення окремих організаційних питань. А також на постійному контролі – темпи та якість виконання ремонтних робіт.

Тож і цього дня було проінспектовано хід ремонтних робіт на об'єкті "Великого будівництва" - Тальнівській ЗОШ І – ІІІ ступенів №2.

Тут заплановано капітальний ремонт даху та утеплення фасаду будівлі. Загальна вартість робіт складає 7,9 млн. гривень, з яких 80 % – кошти держави, 20% – з місцевого бюджету. Тендерну процедуру виграв підрядник –ТОВ «Паритет 777» м. Черкаси.

Ремонтні роботи уже розпочато. Як запевняє підрядник, до 1 вересня цього року школа уже буде оновленою.

Також, за участю обласного керівництва, було здійснено виїзд на ділянки доріг загального користування  місцевого значення, де проводиться дрібний ремонт за рахунок експлуатаційного утримання. Зокрема, у напрямку Здобуток – Глибочок – Колодисте, де наразі ідуть ремонтні роботи і будуть згодом продовжені на інших визначених ділянках автошляхів району.

Оновлення Тальнівщини у рамках програми #Великебудівництво триває.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування