A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання робочої групи

Дата: 14.07.2020 16:38
Кількість переглядів: 250

Фото без описуЧотирнадцятого липня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів засідання спільної робочої групи райдержадміністрації, районної та міської рад щодо визначення реального обсягу послуг, які здатна буде надавати Тальнівська територіальна громада після дооб'єднання.

Створення робочої групи було ініційовано Тальнівською міською радою, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.05.2020 №541 „ Про затвердження перспективного плану формування територій громад Черкаської області”, та з метою визначення реального обсягу послуг у сфері освіти, культури, охорони здоров'я, соціального захисту, житлово-комунального господарства та ін., які здатна буде надавати населенню Тальнівська територіальна Фото без описугромада після дооб'єднання з урахуванням її фінансової спроможності.

На нараді, за участю відповідальних спеціалістів та керівників галузей, були опрацьовані питання освіти й медицини. У ході роботи було висловлено ряд пропозицій, прораховано різні варіанти та механізми подальших дій у згаданих сферах для прийняття оптимальних рішень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування