A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Робочий візит у Мошурів

Дата: 15.07.2020 16:50
Кількість переглядів: 583

Фото без описуП'ятнадцятого липня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал з робочим візитом побував у селі Мошурові та спільно із начальником фінансового управління райдержадмініcтрації Наталією Шпичак взяв участь у роботі виконкому сільської ради.

Було розглянуто питання про виконання  сільського бюджету за 6 місяців 2020 року, про роботу сільського будинку культури,  про підсумки роботи зі зверненнями громадян за І півріччя  2020 року.

У ході обговорення питань було відзначено, що у зв'язку із дією тимчасових пільг для платників податку в період карантину, сільський бюджет значно недоотримав. Проте Мошурівська сільська рада є однією із більш потужних у районі, також активно працює у напрямку залучення коштів із бюджетів вищих рівнів.

Значна увага приділяється галузі культури на селі. Ведуться роботи по заміні вікон у сільському будинку культури, відновлено опалювання закладу. Виділяються кошти на проведення культурно-розважальних заходів. Подано документи дитячої вокальної студії "Співаночка" на отримання звання "народної".

По завершенню розгляду питань порядку денного, голова райдержадміністрації провів особистий прийом громадян.

Активні жителі сільської громади Петро Дем'янчук, Анатолій Папченко та інші члени виконкому підняли питання щодо утилізації пестицидів та агрохімії, ремонту доріг, перспектив створення об'єднаної Тальнівської територіальної громади та інших питань реформи децентралізації.

Олександр Цимбал проінформував про власні напрацювання за період роботи на посаді голови райдержадміністрації і власне бачення вирішення цих та інших питань життєдіяльності району в період реформ. Щодо ремонту дороги, що пролягає через Мошурів і має статус територіальної. Наразі вирішується питання щодо передачі доріг територіального значення на баланс області, що спростить механізм фінансування ремонтних робіт. Тому у найближчих планах - зробити дрібний (ямковий) ремонт цієї ділянки дороги,  а на наступний рік – включити її у реєстр на капітальний ремонт.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування