A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВЕБІНАР ІЗ ЗАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 20.07.2020 12:04
Кількість переглядів: 344

16 липня 2020 провідний фахівець з профорієнтації Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Олена Липкань провела інформаційний вебінар за допомогою комунікаційного сервісу Viber. Засобами зв’язку на захід запросили 10 осіб, які набули статусу безробітного за час карантину.

 

В ході вебінару учасники ознайомилися з особливостями обслуговування безробітних у період карантину, правами та обов’язками зареєстрованих безробітних, основними послугами державної служби зайнятості, підходами щодо їх отримання та станом регіонального ринку праці. Присутнім повідомили про здійснення верифікації та моніторингу достовірності інформації, поданої шукачами роботи для надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю.

Крім того, учасники мали можливість отримати відповіді на свої запитання. Наприклад, одного з учасників цікавило яким чином надалі будуть надаватися послуги центру зайнятості в умовах карантину. На завершення вебінару учасникам наголосили на необхідності впродовж 10 робочих днів після завершення карантину надати до центру зайнятості оригінали документів та усім безробітним рекомендували скористатись додатковою інформацією на Освітньому порталі Державної служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування