A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

З нагоди Дня торгівлі

Дата: 27.07.2020 15:24
Кількість переглядів: 669

Фото без описуВ останню неділю липня ми відзначаємо День працівників торгівлі.

Торгівля - одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але, перш за все, є засобом спілкування людей один з одним. Це віддзеркалення добробуту населення, економічної стабільності.

 

Про представників торгівельної галузі нашого району можна з упевненістю сказати, що вони не лише наповнюють бюджет району, а й роблять комфортнішим життя наших громадян. Не залишаються осторонь і громадського життя. Серед них є активні учасники громадських організацій, благодійники, волонтери, депутати сільських, міської та районної рад.

Керівництво району висловлює їм щиру вдячність за співпрацю та готовність до діалогу.

Фото без опису

За особистий внесок у розвиток малого підприємництва шляхом створення підприємства з надання послуг населенню, активну громадську позицію та з нагоди свята -  Дня працівників торгівлі оголошено Подяки Тальнівської райдержадміністрації та районної ради  фізичній особі - підприємцю  (ФОП – „ГОРБАЧ“) м. Тальне Олександру Горбачу та приватному підприємцю (ПП – „СТИМУЛ“) м. Тальне Юрію Бойку.

 

Вітаючи зі святом, голова райдержадміністрації Олександр Цимбал та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук висловили сподівання, що і надалі зусилля підприємництва району будуть спрямовані на забезпечення розвитку торговельної мережі, удосконалення  інфраструктури, поліпшення якості сервісу. Побажали стабільних заробітків та лише позитивних турбот. Щоб з кожним днем престиж обраної справи лише зростав!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування