A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар відвідав Тальнівський район

Дата: 06.08.2020 15:14
Кількість переглядів: 744

Голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар відвідав  

   Тальнівський район

 

         5 серпня голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар з робочим візитом побував на Тальнівщині. Тут він відвідав низку важливих інфраструктурних об’єктів, а також  провів особистий прийом громадян.

 

Фото без опису

 

   

   У селі Легедзине Роман Боднар ознайомився з діяльністю Державного історико-культурного заповідника «Трипільська культура» та підписав Меморандум про співпрацю між Черкаською облдержадміністрацією, правлінням «ПроКредит Банку» та фірмою «Капарол». Згідно підписаної угоди, у реконструкцію ДІКЗ «Трипільська культура» німецькими меценатами буде інвестовано понад 20 млн.грн.

 

Фото без опису

 Фото без опису

    

 У Тальному  очільник області спільно з представниками правоохоронних органів провів особистий прийом громадян, під час якого були розглянуті звернення жителів Тальнівського району стосовно земельних та екологічних питань, діяльності правоохоронних органів, ремонту доріг  та ін.

          По всіх озвучених зверненнях були дані доручення відповідальним виконавцям.

 

Фото без опису

    

   Також голова облдержадміністрації оглянув стан робіт на об’єкті, що увійшов до програми Президента України «Велике будівництво» - Тальнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2. Реалізація цього проекту забезпечить проведення тепломодернізації покрівлі та фасаду навчального закладу сучасними матеріалами, що дасть можливість значно скоротити споживання енергоресурсів та підвищить рівень комфорту для учнів школи.

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

      Ще одним об’єктом, який відвідав Роман Боднар, стало ТОВ «Мовер Міл» (новозбудований млин та елеватор), з роботою якого ознайомив заступник директора з економіки заводу по переробці зернових культур ТОВ «Мовер Міл» Ігор Новицький. Він зазначив, що ТОВ «Мовер Міл» в с. Криві Коліна Тальнівського району - підприємство, що розпочало роботу 2019 року. Основою виробничих потужностей  є найбільший новозбудований млин в Україні, який повністю автоматизований та збудований за новітніми стандартами та за останнім словом техніки. Випускає борошно під ТМ «Перший Млин». За рік роботи підприємство реалізує продукцію як на внутрішньому ринку так і на експорт. Крім інвестицій у власний розвиток,   надається значна благодійна допомога на соціально-культурний та духовний розвиток району. 

 Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування