A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Історія успішного працевлаштування безробітного з Тальнівщини

Дата: 18.08.2020 12:12
Кількість переглядів: 1394

Фото без описуНезважаючи на карантинні обмеження, робота служби зайнятості з працевлаштування клієнтів не зупинялась. Роботодавці шукають працівників, а шукачі роботи – вакансії.

У травні поточного року до Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ з метою працевлаштування звернувся місцевий житель Баланюк Руслан. До звільнення працював електромонтером лінійних споруд електрозв'язку та проводового мовлення, однак карантин вніс свої корективи та чоловік був змушений шукати роботу. Безробітний має неповну вищу освіту за кваліфікацією «Електромеханік», закінчив Тальянківський державний аграрний технікум.

У дистанційному режимі кар’єрний радник визначила потреби безробітного, його досвід роботи, надала інформацію про роботодавців і наявні вакансії.

Через деякий час фахівець з працевлаштування філії повідомила чоловіка про вакансію електромонтера з експлуатації розподільних мереж у «Тальнівський РЕМ». Не вагаючись, чоловік пройшов співбесіду та погодився на роботу і вже в липні поточного року колишнього безробітного Р. Баланюка було працевлаштовано на постійне місце роботи. На робочому місці чоловік швидко адаптувався, вже знайшов спільну мову з колегами, зарекомендував себе добре, є активним, добросовісним та відповідальним.

«Іноді життя вносить свої корективи у наші плани, теперішній карантин не повинен бути перешкодою для працевлаштування, хто шукає роботу, той завжди її знайде. Я щиро вдячний фахівцям служби зайнятості за сприяння у моєму працевлаштуванні. Усім безробітним рекомендую не втрачати надію, активно шукати роботу та звертатись до центрів зайнятості за допомогою», - говорить чоловік.

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування