A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Ви запитуєте - ми відповідаємо!

Дата: 20.08.2020 15:23
Кількість переглядів: 499

 

Фото без описуПеребуваючи на обліку в службі зайнятості, безробітні часто змушені припиняти свою реєстрацію та зніматись з обліку в силу різних життєвих обставин (хвороба, догляд за особою похилого віку, виїзд за кордон та ін.). І у них виникає питання: Чи можна повторно зареєструватись в службі зайнятості?

 

Відповідь: так, відповідно до частини другої статті 45 Закону України «Про зайнятість населення» та пункту 32 Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2018  № 792 особа має право перереєструватися у тому ж або іншому центрі зайнятості як безробітна у разі, коли після припинення реєстрації особа залишилася безробітною та належить до категорії осіб, які зазначені у частині першій статті 43 Закону України “Про зайнятість населення”.

Перереєстрація безробітного здійснюється з дня подання відповідної заяви.

У разі припинення реєстрації відповідно до пунктів 4 - 9 частини першої статті 45 цього Закону безробітний має право на наступну реєстрацію не раніше ніж через 90 календарних днів з дня зняття з обліку за умови повернення коштів, незаконно отриманих за період попередньої реєстрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування