A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Засідання Черкаського Центру допомоги учасникам антитерористичної операції

Дата: 14.09.2018 16:00
Кількість переглядів: 484

Фото без опису13 вересня перший заступник голови РДА Володимир Гречка взяв участь у засіданні Черкаського Центру допомоги учасникам антитерористичної операції.

На розгляд виносились такі питання: звіт про діяльність Черкаського Центру допомоги учасникам антитерористичної операції; працевлаштування учасників бойових дій ООС; різне.

Володимир Гречка прозвітував перед черкаським керівництвом про роботу Центру допомоги учасникам АТО, створеного при райдержадміністрації, зокрема про надання соціальної, медичної психологічної допомоги воїнам, виділення їм та сім'ям загиблих воїнів земельних ділянок, про соціальний захист та матеріальну підтримку сімей військовослужбовців, про забезпечення санаторно-курортним лікуванням їх та їхніх дітей та інше.

Також Володимира Васильовича було нагороджено Подякою Черкаської ОДА за активну громадську діяльність, участь в реалізації важливих соціальних програм, сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві та допомогу військовим в зоні проведення ООС.

Серед виступаючих був присутній керівник ГО „Спілка воїнів АТО Черкащини Городищенського району“ Вадим Черненко, який зі свого боку подякував представникам ГО „Військово-патріотичний клуб „Гайдамаки„ за співпрацю та надане патріотичне виховання дітям АТОвців.

Нагадаємо, Центр створено з метою об’єднати зусилля органів влади, громадських об’єднань та силових структур для ефективного вирішення проблем учасників АТО. Центр у своїй роботі використовує цілодобову гарячу лінію, здійснює анкетування демобілізованих військовослужбовців з метою вивчення та узагальнення їх проблемних питань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування