A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Тальнівщина вітає мужніх рятівників!

Дата: 17.09.2018 16:04
Кількість переглядів: 1097

Фото без описуСонячним та ясним видався вересневий день під покровом Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини.

Тальнівщина вітає своїх мужніх вогнеборців, відважних рятувальників з професійним святом!

З нагоди Дня рятівника у залі Тальнівської районної ради відбулися урочистості, що зібрали найсміливіших, безстрашних, завзятих, готових щомиті поспішати на допомогу. Такими є працівники та ветерани пожежно-рятувальної служби району.

Привітав колег  начальник Тальнівського районного сектору управління ДСНС України у Черкаській області Олег Слизький. У святковому наказі відзначив кращих працівників, чиї імена будуть занесені на дошку пошани, вручив ювілейні медалі за сумлінну службу.

Зі словами вдячності за співпрацю до рятувальників району звернулися голова райдержадміністрації Василь Клименко, перший заступник Володимир Гречка, міський голова Олексій Юрченко, керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

- Районний сектор управління ДСНС, - відзначив Василь Клименко, - один з кращих в області. І це завдячуючи всім вам, вашій відданості, оперативності, сміливості. Завжди приємно відвідувати ваш колектив, де панує позитивна робоча атмосфера, яка спонукає до плідної праці. Районна влада, високо цінуючи ваш професіоналізм, запевняє у всебічному сприянні та наданні необхідної підтримки.

До привітань керівники району вручили рятувальникам подарунковий сертифікат на придбання панорамних масок та пожежних рукавів.

А також відзначили кращих:

Почесними грамотами Тальнівської райдержадміністрації та районної ради нагороджено начальника групи пожежно-рятувальних робіт 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби з надзвичайних ситуацій Україниу Черкаській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Наталію Бурковецьку; провідного інспектора Тальнівського районного сектору Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України  у Черкаській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Аллу Коренко.     

Подяки Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради оголошено пожежному-рятувальнику 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України  у Черкаській області, прапорщику служби цивільного захисту Василю Матющенку; командиру відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України  у Черкаській області, прапорщику служби цивільного захисту Руслану Слісаренку.

Відмінну підготовку наших рятувальників відзначив і представник управління ДСНС у Черкаській області Руслан Кравцов. Вітаючи колег зі святом, він вручив грамоти та подяки управління рятувальникам району та ветеранам служби. Особливо тепло привітали оплесками та квітами ветерана Токара Бориса Антоновича, який цьогоріч відзначив вісімдесятиріччя, а пожежно-рятувальній службі він віддав тридцять шість років.

Небезпека та ризик – незмінні супутники звичайних буднів рятувальників. Спасибі вам за вірність обов'язку та постійну бойову готовність. Нехай Божа Матір завжди буде вашою покровителькою і захисницею, вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування