A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання координаційної наради 24.06.2019

Дата: 26.06.2019 16:04
Кількість переглядів: 465

Фото без описуДвадцять четвертого червня голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська провела щотижневу координаційну нараду, де були обговорені основні напрямки діяльності органів виконавчої влади, сплановано роботу на поточний тиждень. Було наголошено на головних завданнях за наслідками колегії обласної адміністрації. Це робота по напрямках наповнення місцевих бюджетів та оптимізації мережі закладів освіти, медицини з метою забезпечення їх належного утримання.

Голова райдержадміністрації дала доручення управлінню агропромислового та економічного розвитку щодо розробки покрокового плану спільної роботи із сільськими головами, землевпорядниками, місцевими сільгоспвиробниками для забезпечення належної, на рівні обласного показника, відсоткової ставки орендної сплати за землі сільськогосподарського призначення державної комунальної власності, а також для приведення у відповідність до законодавства використання невитребуваних паїв тощо. Це питання буде під постійним контролем голови райдержадміністрації та першого заступника Володимира Гречки.

Окремо було наголошено на максимальному сприянні щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО, жителям Тальнівського району.

Про проблеми влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомні сім'ї та будинки сімейного типу звернув увагу начальник Служби у справах дітей райдержадміністрації Микола Писар. Зараз в Уманському центрі реабілітації перебуває сім діток із нашого району, у тому числі і з ОТГ. На жаль, поки що не вдається їх влаштувати у прийомні сім'ї чи будинки сімейного типу.

Валентина Любомська дала доручення посилити роботу по популяризації створення сімейних форм виховання на території району.

Завідувач сектору культури Оксана Щербатюк  відзначила активну участь в обласних заходах бібліотечних працівників та учасників художньої самодіяльності.

Про посилення пожежної безпеки у літній період наголосив завідувач сектору цивільного захисту Сергій Копернак.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко повідомила про завершення автоматичного перерахунку призначення субсидії на оплату комунальних послуг, всього опрацьовано 3800 справ. 135 особам, які отримували монетизовану субсидію у попередньому періоді, але допустили заборгованість, відмовлено у подальшому наданні субсидії.

На завершення керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей ознайомила із планом роботи на поточний тиждень. Звернула увагу на проведення 26 червня круглого столу на тему „Зміни до Конституції заради децентралізації“, за участю модератора з області, громадських діячів, учителів історії.

Головою райдержадміністрації було дано ряд доручень та завдань по піднятих на координаційній нараді питаннях.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

    

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування