A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Весна - початок оновлення всього навколо

Дата: 14.03.2019 16:13
Кількість переглядів: 376

Фото без описуЗ настанням весни сільськогосподарські підприємства Тальнівщини розпочали роботи з упорядкування територій своїх підприємств шляхом залучення безробітних на оплачувані підсобні роботи тимчасового характеру, які здійснюються за рахунок коштів роботодавців. Керівники більшості підприємств докладають немало зусиль, щоб їх території були чистими та охайними. Проте, підтримувати бажаний порядок власними силами не завжди вдається через нестачу коштів та працівників. В цій справі Тальнівська районна філія плідно співпрацює з працедавцями району. Активною у цьому напрямку є співпраця, зокрема з ПСП «Лідер»,  ПП «БМ Благодатне», СТОВ «Онопріївське», ФГ «Джерело-Г», ФГ «Арні» та ін., у рамках  якої  безробітні наводили лад на територіях цих підприємств. З початку березня у зазначених роботах вже взяли участь 39 осіб з числа безробітних.

Керівники багатьох підприємств району, на яких організовувалися тимчасові роботи, пересвідчилися, що така форма співпраці зі службою зайнятості дозволяє залучити додаткову робочу силу для виконання нагальних тимчасових робіт.

Враховуючи, що користь від організації громадських та інших робіт тимчасового характеру для суспільства очевидна, Тальнівська районна філія й надалі розвиватиме співпрацю у цьому напрямку з усіма зацікавленими сторонами соціального партнерства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування