A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Звернення до водіїв

Дата: 21.11.2018 16:15
Кількість переглядів: 422

Обласна державна адміністрація, Служба автомобільних доріг у Черкаській області, державне підприємство „Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області“, ДП „Черкаський облавтодор“ ПАТ ДАК „Автомобільні дороги України“, Тальнівська районна державна адміністрація звертаються до всіх водіїв із закликом дотримання вимог безпеки руху на автомобільних дорогах в осінньо-зимовий період.

Однією з особливостей функціонування транспортної системи є високий рівень залежності від природних факторів. Великий вплив на характер експлуатації транспортних засобів створюють метеорологічні умови та стан дорожнього покриття.

Враховуючи довготривале недотримання міжремонтних термінів обумовлене недофінансуванням дорожньої галузі, значним збільшенням інтенсивності руху великовагових транспортних засобів, фактична маса яких перевищує встановлені нормативи, автомобільні дороги отримали значні руйнування і продовжують руйнуватися. У випадках несприятливих метеорологічних умов (інтенсивний снігопад, ожеледь, туман) рух транспорту автомобільними дорогами значною мірою може ускладнитися, або навіть призупинитися.

Тому, керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху, а також уникайте різкого гальмування і маневрування.

Перед виїздом у рейс у зимовий період, водіям легкових та великовантажних транспортних засобів рекомендуємо забезпечити наявність ланцюгів проти ковзання, запасу пального, противідкатних упорів та лопати, засобів зв’язку, теплих речей, аптечки, гарячих напоїв.

При значному погіршенні погодних умов, без нагальної потреби, не вирушайте в дорогу!!!

 

Шановні водії! Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху! Будьте завжди обачні та обережні, а у разі небезпеки, телефонуйте до Служби порятунку за телефоном „101“.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування