A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Вшановуючи пам'ять мужніх воїнів

Дата: 15.02.2019 16:20
Кількість переглядів: 480

Фото без опису15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ту річницю виведення радянських військ з Афганістану.

З цієї нагоди у місті Тальне відбувся урочистий мітинг біля пам'ятного знака воїнам-інтернаціоналістам.

У заході взяли участь керівники району та міста, ветерани Афганістану, їхні рідні та представники громадських організацій.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які загинули у роки тієї війни та померли у мирний час, підірвавши здоров'я у роки кривавого лихоліття. Поклали квіти та вінки до пам'ятника.

Згадуючи ті роки, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, поділилася власними спогадами, засвідчивши велику повагу людям, яким довелося нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.
  - Неодноразово ризикуючи своїм життям, мужні воїни-тальнівці виконували присягу, забезпечували спокій та стабільність у багатьох країнах.
Ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатиме про кожного нашого загиблого земляка.

Дякую усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині. Ви стали взірцем патріотизму і благородства у мирний час. Ви ніколи не стоїте осторонь важливих суспільних подій, несете велику місію патріотичного виховання. Саме ви одними з перших підставили мужнє плече підтримки у найтяжчі часи для нашої країни і стали на захист її незалежності та цілісності, приєднавшись до лав захисників та волонтерів. Бажаю всім вам міцного здоров'я і мирного неба. Слава Україні!

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування