A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новопризначеного голову Тальнівської райдержадміністрації Валентину Любомську привітав голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець

Дата: 15.03.2019 16:21
Кількість переглядів: 700

Сьогодні 15 березня відбулася 31-а сесія, яку провела голова районної ради Валентина Любомська

У роботі сесії взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець, депутати обласної ради Анатолій Підгорний, Анатолій Скіченко, Володимир Копійченко, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, голови територіальних громад, керівники установ, організацій та сільськогосподарських підприємств, представники засобів масової інформації  та громадських організацій.

На засідання сесії було винесене питання Про дострокове припинення повноважень голови районної ради Любомської Валентини Олександрівни, у зв'язку з призначенням її головою Тальнівської райдержадміністрації.

Депутати районної ради взяли до відома та підтримали дане рішення одноголосно. 

На завершення роботи сесії  Валентина Олександрівна подякувала всім за плідну активну роботу за весь період її на посаді голови районної ради.

- Розуміючи, яку відповідальність на себе взяла, я хочу сказати, що такий відповідальний крок змогла зробити, завдяки нашій з вами злагодженій роботі та моїй впевненості у всіх вас. Я дякую всьому депутатському корпусу, трудовому колективу районної ради за плідну співпрацю, підтримку та взаєморозуміння. Ви справді гарні фахівці своєї справи. Всі нагороди, подяки, які я отримала, це заслуга всієї нашої команди: депутатів і трудового колективу. Тільки в єдності наша сила! Як очільник районної державної адміністрації я намагатимусь виконати всі ті завдання, які перед нами стоять разом з вами. Також переконана, що спільно з вами, ті цілі, які ми ставили і які прописані в Стратегії розвитку Тальнівського району, ми виконаємо. Це все робиться на благо нашої Тальнівщини! Я хочу бачити свою країну з високим індексом щастя – це основний показник, заради якого нам з вами варто жити!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування