A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Спеціалізований автомобіль екстреної медичної допомоги отримав Тальнівський район

Дата: 15.03.2019 16:21
Кількість переглядів: 397

У рамках робочої поїздки 15 березня  голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Вельбівець відвідав Тальнівський район.

Спільно з головою Тальнівської райдержадміністрації Валентиною Любомською та міським головою Олексієм Юрченком голова облдержадміінстрації вручив ключі та передав Тальнівській підстанції Звенигородської станції швидкої медичної допомоги спеціалізований автомобіль екстреної медичної допомоги класу „В“ для перевезення пацієнтів в невідкладному стані, що потребують медичного супроводу на третинний рівень, а також два кардіографи, придбані за кошти Тальнівської ОТГ.

У заходах взяли участь заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Найдан, директор КУ „Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради Ігор Фесун та головний лікар Звенигородської станції швидкої медичної допомоги Володимир Радьога.

На зустрічі із колективом Тальнівської підстанції було наголошено, що досі Тільнівський район був єдиним в області, який не мав на обслуговуванні сучасного спеціалізованого автомобіля екстреної медичної допомоги класу „В“. Тому такий подарунок вкрай важливий як для працівників швидкої допомоги, так і для жителів району. Адже це значно полегшить роботу медикам та покращить рівень надання екстреної допомоги.

Олександр Вельбівець відзначив, що реформування медичної галузі є одним із головних напрямків перспективного розвитку Черкаської області. Зокрема, серед перспективних об'єктів 2019-2021 років заплановано придбати 45 автомобілів класу „В“ та п'ять - класу „С“ для обласного Центру екстреної медичної допомоги, створення централізованої диспетчерської Центру, придбання для Уманської лікарні ангіографа, будівництво 23 амбулаторій сімейної медицини, одна з яких буде у Тальянках Тальнівського району. У планах багато потужних проектів, спрямованих на поліпшення якості надання медичних послуг населенню області.  Уже цьогоріч на медицину в цілому виділено рекордну суму – 73,5 млн. грн.

Це реальні кроки, які, як бачимо, вже сьогодні дають позитивні результати.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадмінітсрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування