A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Першочергові напрямки роботи. Із засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 21.08.2018 16:27
Кількість переглядів: 482

21 серпня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів розширене засідання колегії райдержадміністрації за участю членів : голови районної ради Валентини Любомської, першого заступника Володимира Гречки,  міського голови, голови  громадської ради  та інших. Запрошені були  керівники структурних підрозділів, сільські голови,керівники  територіальних органів  виконавчої влади.

Першим постало до розгляду питання Про підсумки економічного, соціального та культурного розвитку району за І півріччя 2018 року. Інформував Володимир Гречка. Він окремо зупинився на інвестиційній діяльності. Зокрема, наголосив, що для реалізації проектів із залученням інвестицій, найперше потрібно виготовити проектно-кошторисну документацію, відповідно прийнявши рішення  та передбачивши на це необхідні кошти у місцевих бюджетах. Керівники органів місцевого самоврядування мають звернути належну увагу на це питання. Тим більше, що позитивних прикладів маємо достатньо. Це і капітальний ремонт дитсадочка у Лісовому, і новозбудований водогін у Романівці та інші.

З цього приводу голова райдержадміністрації Василь Клименко підсумував, що створення  робочих  місць та залучення інвестицій – один із першочергових напрямків роботи місцевого самоврядування. Саме керівники громад повинні зробити перший крок – подати рішення і  пропозиції у відділ економіки, який координує відповідні питання. А далі спільними зусиллями працювати на результат.

Про виконання рішення районної ради від 01.12.2017№19-7/УІІ „Про районну Програму „Здоров'я населення Тальнівщини на 2017-2021 роки“ інформував новопризначений головний лікар Тальнівської центральної лікарні Олег Солодько, відзначивши головні напрямки роботи.

Про роботу у сфері охорони навколишнього природного середовища на території району інформував головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Євгеній Піддубний, виокремивши проблемні моменти.

На завершення Василь Клименко зробив невелику презентацію про результати робочої поїздки делегації від нашого району у Чернівецьку область, зокрема у Хотинську та Глибоцьку об'єднані територіальні громади. Голова відзначив, що такий обмін досвідом є дуже важливим для соціально-економічного розвитку районів в умовах децентралізації. А також запропонував  відвідати с. Берестівець  Уманського району, де успішно розвивається об'єднана громада. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування