A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

 Шукаємо патронатних вихователів!

Дата: 26.06.2019 16:28
Кількість переглядів: 473

   Фото без опису  Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та соціально-психологічна реабілітація дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
        Метою патронату над дитиною є забезпечення та захист прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом зі своїми батьками, надання їй та її сім'ї комплексу послуг відповідно до інтересів дитини.
         Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має вищу освіту, позитивний досвід виховання дітей, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду та виховання дитини у своєму помешканні.
           Варто зазначити, що патронатні вихователі отримують заробітну плату та соціальні виплати на дітей, влаштованих в патронатну сім'ю.
            Якщо Ви не байдужі до долі дітей, які потрапили у складні життєві обставини і маєте бажання стати патронатним вихователем, запрошуємо Вас, для отримання більш детальної інформації звернувшись  до Тальнівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою:
м. Тальне, вул. Гагаріна, 38. Телефон для довідок: 3-38-26 та служби у справах дітей Тальнівської райдержадміністрації, м. Тальне, вул. Соборна, 28, тел. 3-09-53.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування