A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 22.05.2018

Дата: 22.05.2018 16:30
Кількість переглядів: 578

Фото без опису22 травня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю першого заступника Володимира Гречки, заступника Тетяни Півторак, голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко проінформувала присутніх, що у зв'язку із вступом в дію постанови про зміну порядку нарахування субсидій працівники управління будуть направлені на спеціальне навчання. Після того  розпочнеться прийом громадян, які претендують на виплату субсидій. Варто звернути увагу на те, що постанова передбачає нові обмеження щодо нарахування субсидій.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль повідомила, що від сьогодні розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання. Також проінформувала про результати військово-патріотичної гри „Джура“: І місце виборов навчальний заклад Зеленькова, ІІ місце – Вишнополя, ІІІ – Легедзиного. На даний час проводиться підготовка до роботи пришкільних таборів. А також продовжується навчання вчителів початкової школи, згідно вимог нових державних стандартів.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк відзначила, що самодіяльні артисти Кобринівського сільського Будинку культури візьмуть участь в обласному мистецькому заході „Вінок Кобзареві“, що проходитиме у Звенигородці 26 травня.

Головний лікар Тальнівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Анна Данилюк проінформувала про проведення роботи щодо комп'ютеризації закладу та підключення до мережі Інтернет. Найближчим часом очікується отримання ліцензії на діяльність закладу, що дасть можливість розпочати деклараційну кампанію (підписання населенням договорів з лікарями загальної практики сімейної медицини на надання медичних послуг).  

З цього приводу начальник Центру надання адміністративних послуг Світлана Лабза доповнила, що на виконання Указу Президента, Центр підготував робоче місце для представника первинної медичної ланки, який буде надавати населенню послуги щодо підписання декларацій із сімейними лікарями.

Голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська повідомила, що 31 травня відбудеться сесія районної ради. З 24 травня розпочинають роботу постійні комісії.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей проінформувала присутніх про план заходів на поточний тиждень. Відзначивши, що 23 травня відбудеться круглий стіл на тему „Як нам жити в епоху змін“ за ініціативи депутата районної ради Анатолія Ковальова, а 28 травня буде вихідним днем після свята Трійці.

На завершення наради голова райдержадміністрації Василь Клименко дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

Також було відзначено, що сьогодні виповнюється чотири роки із дня героїчної загибелі у зоні проведення АТО нашого земляка Сергія Ярошенка. Присутні вшанували пам'ять про нього хвилиною мовчання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування