A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Є потреба у кваліфікованих працівниках – служба зайнятості пропонує навчити

Дата: 16.11.2018 16:32
Кількість переглядів: 396

Фото без описуЯкщо  підприємство прагне до розвитку, то керівник має подбати про свої кадри. Останнім часом кількість вакансій робітничих професій збільшується, а знайти цих фахівців не завжди вдається, їх просто немає на ринку.

Служба зайнятості пропонує роботодавцям вихід - навчити потрібних фахівців на замовлення під гарантійне працевлаштування або за потреби підвищити їх рівень кваліфікації.

Шановні роботодавці, на веб-сайті Черкаського обласного центру зайнятості за посиланням https://chk.dcz.gov.ua/anonspodiya/vidbir-navchalnyh-zakladiv розміщена інформація  про Перелік професій (спеціальностей, напрямів або галузей знань), за якими прогнозується професійне навчання безробітних у 2019 році у навчальних закладах області.

Якщо вам потрібні фахівці зазначених професій прошу повідомити Тальнівську  районну філію Черкаського обласного центру зайнятості для оформлення замовлення на  навчання.

Навчання безкоштовне. Після успішного завершення повного курсу навчання за робітничими професіями безробітні отримують документ державного зразка - свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації. 

         Додаткова інформація за телефоном  3-04- 80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування