A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

9 березня – День визволення Тальнівщини від нацизму в ході Другої світової війни

Дата: 06.03.2019 16:43
Кількість переглядів: 385

Шановні  ветерани Другої світової війни,  партизани,

 трудівники тилу, всі жителі нашого району!

 

Фото без опису У березневі дні ми відзначаємо 75-ту річницю визволення Черкаського краю від німецького агресора. Протягом 8-9 березня війська 2-го Українського фронту, що наступали на уманському напрямку, просунулися у глибину до 30 кілометрів, 9 березня було визволено Христинівку, Тальне, Катеринопіль. 10 березня 1944 року завершилися бої в Черкаському краї, коли останній недобитий окупант перетнув, рятуючись, межі Монастирищенського району. Чорна ніч фашистської неволі, яка висіла над краєм 930 днів, канула у вічність.

Чим далі в глибину років відходять героїчні і трагічні події війни 1941 – 1945 років, тим величніше постають перед людством подвиги воїнів-визволителів та наших славних земляків.

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Ваші мужність, відвага та нескореність духу є зразком для нинішнього покоління військовослужбовців, які наразі захищають Україну в зоні АТО. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, добра і щастя, а головне – мирного неба і вічної шани від оточуючих.

 

З повагою

перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка       

голова районної ради Валентина Любомська

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування