A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання колегії райдержадміністрації 15.09.2020

Дата: 15.09.2020 12:41
Кількість переглядів: 464

Фото без опису15 вересня  голова райдержадміністрації Олександр Цимбал провів засідання колегії Тальнівської райдержадміністрації. Зважаючи на погіршення епідситуації, засідання відбулося у закритому режимі, лише за участю членів колегії та керівників окремих структур райдержадміністрації.

 

Про виконання рішення районної ради від 01.12.2017 № 19-7/ VIІ „Про районну програму "Здоров`я населення Тальнівщини на 2017-2021 роки" проінформували  головний лікар з медичного обслуговування населення КНП "Тальнівська центральна районна лікарня" Олег Солодько та старша медсестра КНП "Тальнівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги", член колегії Тетяна Буга.

Під час обговорення було піднято питання щодо забезпечення ліками до кінця поточного року хворих на цукровий діабет. Також була підтримана пропозиція про постійне оновлення медичними закладами на своїх інтернет-ресурсах або у місцевій пресі інформації про використання коштів із благодійних рахунків.

 

Про діяльність служби у справах дітей Тальнівської райдержадміністрації щодо запобігання дитячій бездоглядності та стан роботи з дітьми, які потрапляють у складні життєві обставини, проінформував начальник  служби Микола Писар. Було відзначено, що це питання перебуває на постійному контролі. Для запобігання виникненню проблемних ситуацій службою проводяться постійні рейди у населені пункти та відвідування сімей, які потрапили у складні життєві обставини.

 

Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 роки проінформував начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації Віталій Захарчук. Окремо звернув увагу  на забезпечення закладів освіти та соціальної сфери диззасобами та іншим обладнанням, необхідним для роботи в період дії карантинних вимог.

 

Про затвердження плану засідань колегії Тальнівської районної державної адміністрації на ІV квартал 2020 року інформувала керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей. Вона відзначила, що у процесі роботи план може корегуватися, враховуючи подані пропозиції та зважаючи на епідситуацію в районі. Окрім цього, звернула увагу, що до розгляду у  IV кварталі заплановано питання про реорганізацію райдержадміністрації.

 

За підсумками колегії було дано ряд доручень та завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування