A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Робочий візит голови райдержадміністрації у с. Тальянки

Дата: 16.09.2020 13:54
Кількість переглядів: 539

 

Фото без опису

16 вересня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал з робочим візитом побував у с. Тальянки, зустрівся із сільським головою, відвідав установи соціальної сфери села та провів прийом громадян.

Найперше було оглянуто об'єкт будівництва – медичну амбулаторію, де на разі йде завершальний етап будівельних робіт, зокрема, облаштування території біля майбутнього медичного закладу, будівництво пандусу, під'їзду та стоянки. Сільський голова Іван Шилкін проінформував, що частково уже завезено і меблі. Медичного обладнання поки що немає. По завершенню будівельних робіт приміщення буде взято на баланс сільської ради.

Олександр Цимбал відзначив, що відкриття сучасної амбулаторії у сільській місцевості – є вагомим показником доступності медицини. Будівництво практично на завершальній стадії, залишилися окремі моменти, на які необхідно звернути особливу увагу, щоб в найкоротші терміни здати об'єкт в експлуатацію.

Під час робочого візиту були обговорені питання наповнення сільського бюджету, надання послуг поштового зв'язку, ремонту доріг, земельні питання. Олександр Цимбал надав роз'яснення у межах своїх повноважень та  відзначив, що більшість питань є нагальними для кожної сільської громади. А тому вони перебувають під його особистим контролем та  піднімаються  на обласному рівні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування